Boiler electric Bosch ES 100 Tronic 1000T pret si specificatii tehnice

      Boilerul electric Bosch ES 100 Tronic 1000T este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa incalzeasca apa de la robinet acum ca vine in curand sezonul rece. Este un produs de marca, care incorporeaza tehnologii de ultima generatie germane, menite sa usureze viata oricarui utilizator. 

      Proiectat in forma cilindrica acesta creaza efectul unic „Pisto Effect” ce asigura cu pana la 15% mai multa apa calda.

      Boilerul electric Bosch ES 100 Tronic 1000T are o putere de pana la 2000 W si poate incalzi un volum de pana la 100 de litri. Peretii interiori ai boilerului sunt prevazuti cu un strat de izolatie de 18 mm pentru un transfer al caldurii minim.

      Panoul de comanda este dotat cu un intrerupator de tip On/Off ce are doua moduri de operare indicat prin schimbarea de culoare a luminii. Atunci cand se afla in modul incalzire va fi activa culoarea rosie iar in momentul in care este atinsa temperatura setata culoarea rosie devine albastra. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. Apa atinge o temperatura de 32 de grade in 40 de minute iar 65 de grade temperatura maxima este atinsa in 1 h si 27 de minute.

    Ca elemente de siguranta acesta vine cu protectie anti-inghet si siguranta la incalzire ce opreste automat functionarea acestuia in cazul in care este depasita temperatura maxima de functionare.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil de rezultate foarte bune la un pret bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Boiler electric Bosch ES 100 Tronic 1000T, 2000 W, 100 l, 0.8 Mpa, Izolatie termica, Protectie electrica IPX4, Alb