Review – Centru de activitati Mappy Toys Casuta cu forme

       Centrul de activitati Mappy Toys, casuta cu forme este una din jucariile preferate ale celui mic, deoarece poseda o multime de activitati care il vor tine ore bune pe cel mic ocupat. 

      Centrul de activitati bebelusi Mappy Toys este un o casuta complexa care ofera o multine de activitati menite sa ii puna la incercare atentia si indemanarea celui mic, un exercitiu foarte bun care il va face pe cel mic sa se descurce mult mai bine in ceea ce priveste alegerea formelor potrivite si rezolvarea activitatilor pe baza indiciilor primite. La fiecare sarcina indeplinita cel mic este rasplatit pe masura, fie prin sunetul unei melodii pe fundal sau deschiderea unor noi culoare care il va conduce in lumea plina de mister a aceste case plina de surprize placute.

      Fiind un dispozitiv care se recomanda varstelor mici nu putem vorbi de activitati recreative care sa implice constructie si creatie, principalele functii referindu-se la sunete, lumini si anumite jucarii mai mici. Este un dispozitiv recomandat atat pentru baieti cat si fete incepand cu varsta de 1 an si jumatate.

     Cel mic va fi cu siguranta fascinat de aceasta casa minunata, mai ales ca este colorata in culori calde, si prezinta o multime de sunete si lumini cu o intensitate variata, lucru care il va distra copios pe cel mic. Piesele jucariei sunt mari cat sa nu fie inghitite cu usurnta, structura este una destul de stabila iar materialele din constructia sa nu prezinta agenti chimici care sa ii puna in pericol sanatatea celui mic. 

     Se alimenteaza pe baterii, 2 baterii de tip AA, si are o autonomie de lucru de pana la 2 saptamani pentru o perioada de lucru de 3-4 ore pe zi.

Recomandare:

     Este una din jucariile preferate ale celui mic, un aparat educativ de activitati care ii va stimula atentia celui mic, il va face receptiv la stimuli si il va distra in acelasi timp, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    Deasemenea zilele acestea il poti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

Jucarie interactiva Mappy - Casuta cu forme, lumini si sunete