Televizor LED Curbat Smart Samsung 49KU6670 pret si specificatii tehnice

        Experienta in fata unui televizor asa cum este si Samsung 49KU6670 este absolut uimitoare, imaginile transmise in dateliu de culori si lumina vor face deliciul oricariu iubitor de filme si seriale online. In plus daca crezi ca acest lucru nu e de ajuns, forma sa specifica usor curbata, va atenua din suprafata ecranului de 123 cm si va fixa intreaga atentie asupra actiunii transmise. Pasionat de tehnologie, atunci esti probabil pe punctul de a lua decizia de a-l achizitiona, un televizor cu numeroase dotatari tehnice, atat pe parte de hardware cat si soft cu interfata Smart integrata. Interfata Smart care permite afisarea in timp real a fluxului de informatii de pe retelele sociale, permite navigarea online prin broserele proprii si include numeroase aplicatii de vizualizat filme si seriale online.

       La capitolul estetic, acesta arata absolut magnific, cu margini atat de subtiri incat imaginile se confun cu toata suprafata, lucru care imi place foarte mult. Rezolutia UHD 4K cu 3840 x 2160 este una excelenta, daca iti doresti o calitate peste masura, atunci cand urmaresti filme si seriale online pe aplicatiile dedicate din interfata Smart. 

      Fiind curbat atrage atentia in mod deosebit, diferentiindu-se de smart tv-urile plane. Acest televizor este  un SMART LED curbat care iti taie rasuflarea inca de la prima vedere, prim dimensiunea imaginilor care vin sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi in materie de claritate culoare si contrast. 

      Imaginea trasmisa este trecuta prin mai multe filtre si sisteme de procesare a imaginii avansate, printre care: Motion Rate 100 – detecteaza miscarile si cadrele care se succed rapid si le optimizeaza pentru o fluenta constanta, PQI 1600, Wide Color Enhancement – sistem automatizat de imbunatatire cromatica, Auto Depth Enhancer – stabileste clar culorile de nuanta inchisa si cele de culoare deschisa, Auto motion plus, etc. Functia Active Crystal Color de la Samsung utilizeaza un algoritm extrem de avansat, pentru a imbunatati dramatic calitatea imaginii, scotand la iveala detalii ascunse si prezentandu-va culorile exact asa cum au fost concepute de catre producator. 

     Motorului grafic UHD de la Samsung,ridica calitatea continutului transmis la un nivel apropiat celui UHD, chiar daca acesta provine dintr-o sursa Full HD, HD sau SD. Acesta actioneaza in 4 etape si imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor, precum si pe cea a aplicatiilor de continut. 

      Sunetul este un alt element care reuseste sa impresioneze. Nu e nevoie sa il ridici la maxim pentru a avea parte de un sunet puternic dar si in cazul urcarii in volum, acesta isi pastreaza consistenta si claritatea. Inaltele se aud bine in rezonanta, la fel si bass-ul experienta fiind una pe cat se poate de interesanta.. Acesta este compatibil cu Dolby Sound, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1 specific pentru sistemele de tip home cinema. Pentru conectarea cu alte dispozitive externe, tehnologiile TV SoundConnect si BT Headset Support, vor oferi suportul necesar redarii sunetului fara sa trebuiasca ca televizorul sa porneasca ecranul.

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Folosind ConnectShare, puteti viziona un continut variat, conectand pur si simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Te vei delecta astfel cu filme, muzica si imagini pe ecranul imens.

      Procesorul puternic Quad Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia.Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive mobile la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare.

      O noutate pentru sistemul de operare propru reprezinta si aplicatia educationala Samsung EduPedia, unde vei gasi materiale educative, carti, manuale pentru tinerii scolari, liceeni sau din domenii mai complexe de studiu. Poti acum accesa materialele scolare digitale din noua sala de curs a viitorului din confortul propriei tale case.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD, disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

          In plus beneficiaza de garantie de pana la 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49KU6670, 4K Ultra HD