Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6 pret si specificatii tehnice

       Boxa Activa portabila Akai SS022A-X6 este partenerul ideal atunci cand vrei sa dai o petrecere in mijlocul pustietatii si nu ai la dispozitie surse alternative de curent. E perfecta la un gratar cu prietenii la padure sau la plaja, se aude foarte bine fiind suficient de puternica cat sa puna in miscare chiar si pe cei mai sceptici. 

       Are un design compact, nu este nici foarte grea si vine dotata cu o multime de accesorii care sa te ajute la transportatul acesteia. De exemplu o poti cara foarte usor atasand cureaua de sustinere pe umar pana la locul distractiei. Deasemenea pentru a anima si mai mult atmosfera aceasta este prevazuta si cu un microfon, special pentru dedicatii si urari. 

       Sta foarte bine si la capitolul elemente de conectivitate, are suport card, USB dat si bluetooth. Poti controla toate functiile de sunet de la distanta cu ajutorul telecomenzii wireless inclusa in pachet. Dispune si de functie radio in banda de frecventa FM.

       Performantele audio nu sunt dintre cele mai extraordinare dar pentru o boxa portabila este destul de rezonabil. Binenteles nici sursa de curent nu ajuta in acest sens, alimentarea cu energie fiind limitata pentro o mai buna autonomie in timp. Puterea exprimata de aceasta este de 30 W RMS iar banda de frecventa in care opereaza este de 20-20000 Hz. Distorsiunile pot aparea in cazul in care vei asculta la volum maxim, dar cum spuneam se aude rezonabil la un volum moderat.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio entry level capabil sa redea un sunet foarte bun disponibil la cel mai bun pret al pietei: Verifica oferta pret


        Deasemenea profita zilele acestea de reducerile din cel mai mare magazin online si achizitioneaza boxa portabila Activa Akai SS022A-X6 la reducere de pret: Verifica pret redus

 

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6, USB/SD CARD, Negru