Revew – Televizor LED Smart Samsung, 123 cm 49K5502

       Samsung 49K5502 este un nou star de cinema atunci cand vine vorba de ecranul de dimensiuni mari, 123 cm, un televizor la care te vei putea relaxa zi de zi urmarind filmele si serialele favorite la o claritate excelenta. Acesta este un televizor care puncteaza si la capitolul aspect exterior, si vorbim astfel de un model cu rame subtiri care incadreaza un ecran care masoara in diagonala 123 cm cm.

       Face parte din gama 2016, deci un model lansat recent pe piata care integreaza tehnologii avansate de procesare a imaginii pentru o experienta captivanta alaturi de imagini bine conturate atat la capitolul culoare cat si contrast.

       Televizorul suporta rezolutii Full HD de 1920 x 1080 pixeli oferind un unghi larg de vizualizare. Imaginile sunt imbunatatire prin tehnologia Wide Color Enhancement care permite redarea fidela a celor mai mici detalii.  Deasemenea Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal pentru a impune astfel un standard ridicat in ceea ce priveste claritatea imaginilor. Alte tehnologii care contribuie semnificativ la procesarea imaginilor la cel mai inalt nivel sunt: Hyper Real Engine, Motion Rate 50, Micro Dimming Pro, etc. Toate aceste caracteristici de imagine vor procesa informatia video asigurand rezultate excelente la nivel de contrast cat si luminozitate.

       Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo ce livreaza impreuna o putere de 20 W. Acestea beneficiaza de tehnologii speciale de procesare a sunetului cum ar fi: Dolby Digital Plus, DTS si Wallmount Sound Mode. Sunetul redat creeaza o ambianta placuta si face ca tu sa traiesti mereu actiunea filmelor la intensitate maxima.

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 2 porturi USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Cu ajutorul functiei ConnectShare Movie, va conectati unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor si beneficiati instantaneu de filme, fotografii sau muzica. Acum va puteti bucura de o larga varietate de continut, direct pe ecranul televizorului, din confortul camerei de zi.

      Trecerea in interfata Smart se face simplu si rapid prin apasarea unui simplu buton pozitionat pe telecomanda. In modul Smart TV beneficiezi de o multitudine de aplicatii deja preinstalate, precum si un App Store de unde poti descarca altele noi pe baza unui cont creat.  Procesorul Quad Core cu care acesta vine dotat iti va permite sa rulezi aplicatii solicitante din punct de vedere hardware in cele mai bune conditii. Sistemul de operare, Tizen optimizeaza performanta televizorului Samsung asigurand o navigare rapida si intuitiva, atat pentru accesul la canalul TV, cat si la toate aplicatiile smart.

      Reteaua LAN wireless integrata permite conectarea la internet a televizorului Smart, fara a fi nevoie de cabluri.  Acesta poate fi utilizat cu suportul pentru masa clasic sau cu un suport VESA pentru instalare pe perete. Dimensiunile sunt cele uzuale, cantareste 14.2 Kg iar grosimea acestuia nu depaseste 6 cm.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate intr-un format vizual Full HD disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Televizor LED Smart Samsung, 123 cm, 49K5502, Full HD, Clasa A+