Tableta Vonino iMart QSL portabilitate la un pret accesibil

         Vonino iMart QSL este o tableta care vine ca o alternativa la un laptop, un sistem integrat care se va preta perfect in cazul celor care calatoresc foarte mult si au nevoie in acelasi timp de majoritatea functiilor care se gasesc si pe un laptop. Un alt avantaj al acestei tablete este si faptul ca vine cu Windows 10 preinstalat, astfel ca utilizarea va fi una la fel de usoara ca pe un desktop/laptop atat grafica cat si modul de organizare al fisierelor fiind asemanator cu varianta fixa pentru laptop/desktop. 

         Tableta Vonino iMart QSL 3G impresioneaza si ca design, avand un aspect compact, modern, aceasta fiind un aliat de nadejde oriunde vei fi plecat, asigurandu-ti o conexiune buna la internet atat prin Wi-Fi sau 3G si o viteza de lucru pe masura. 

         Vonino iMart QSL ofera o experienta vizuala captivanta prin intermediul ecranului de 10.1 inci cu rezolutie 1280×800 pixeli, de tip IPS, care va ofera o calitate superioara a imaginii, a luminozitatii si a culorilor redate. Imaginile redate sunt unele de buna calitate, foarte bine definite atat din punct de vedere al contrastului cat si luminozitate. 

         Design-ul elegant este completat de componentele performante ale platformei Intel Bay-Trail, procesorului Intel Atom Quad-Core Processor Z3735F (tactat la o frecventa de 1.33 care poate urca pana la 1.83GHz) si are o memorie RAM de 2 GB tip DDR3. Procesorul Intel Atom Quad-Core Processor Z3735F are o putere de procesare imbunatatita, oferind un raspuns rapid la comenzi si o experienta captivanta si placuta. Capacitatea de stocare a informatiilor este de 32 Gb la care se mai poate atasa si un card microSD de pana la 128 Gb.

        Tableta Vonino iMart QSL vine echipata cu doua camere web, cea frontala cu o rezolutie de 2 megapixeli iar cea de pe spate, cu o rezolutie de 5 megapixeli. Ambele “scot” poze decente, atata timp cat exista suficienta lumina.

       Tableta sta bine si la capitolul conectivitate, totul pentru a fi la curent si a avea acces la date cat mai rapid: conectivitate 3G – HSPA 42.2/5.76Mbps; astfel vei avea acces la internet de mare viteza prin intermediul tabletei tale si chiar il poti partaja cu cei din jurul tau prin functia de Hotspot. Pe langa conectare 3G, iMart QSL are incorporat module Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 A2DP si modul de navigare si localizare GPS.

       Acumulatorul de capacitate 6600 mAh are o autonomie de pana la 5 ore de lucru si beneficiaza de incarcare rapida in aproximativ 2 ore. 

Recomandare:

        Consider ca este o investitie rentabila avand in vedere ecranul de buna calitate cat si dotarile tehnice: Verifica oferta pret

Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ si primesti gratuit si o husa pentru ea: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>