Masina de spalat rufe Daewoo DWD-MV1021 pret si specificatii tehnice

         Daewoo DWD-MV102 este o masina de spalat destul de bine dotata din punct de vedere al numarului de programe de lucru, accesibila ca pret pentru cei care nu detin un buget generos pentru achizitionarea unui astfel de dispozitiv. Arata bine si la exterior dar nu putem spune ca exceleaza din acest punct de vedere deoarece aceasta se prezinta cu un look mai degraba clasic in care nu diferentiem prea multe elemente de design, culoarea alba fiind cea care predomina.

         Panoul de comanda este dotat cu un selector de programe dar si un display de tip LED care iti va indica toate caracteristicile de lucru de la interior. Display-ul LED va indica timpul ramas pana la terminarea programului, temperatura apei, viteza de centrifugare si etapa de spalare in curs de desfasurare. Avem de-a face cu o masina de spalat econmica din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta A++.

         Caracteristicile tehnice sunt date de capacitatea maxima de incarcare rufe de pana la 6 Kg si de cele 1000 rpm care vor face ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare.

         Programele de spalat 15 la numar, acopera o arie larga de necesitati printre care: program bumbac, lana, delicate, sintetice, stoarcere, clatire,  baby care – program special pentru hainele bebelusilor (utilizeaza cicluri suplimentare pentru clatire), etc. In modul de functionare intensiv, masina de spalat va functiona la o temperatura mult mai ridicata si va face cicluri de clatire suplimentare pentru ca pana si cele mai dificile pete sa fie indepartate cu succes.

          In modul de programare intarziata vei putea seta masina de spalat sa functioneze si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. Ca element de siguranta este prevazuta cu sistem de blocare automata a functiilor panoului de comanda, util in cazul in care aveti copii mici prin jur.

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici