Televizor LED Samsung 22H5000 pret si specificatii tehnice

        Televizorul LED Samsung 22H5000 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv TV de dimensiuni mici, acesta avand o diagonala a ecranului de 54 de cm fiind capabil sa redea imagini in format Full HD. E perfect pentru bucatarie sau o camera mai mica, dimensiunile sale reduse si greutatea nu foarte mare pozitionandu-l in randul televizoarelor usor de montat pe suport TV la inaltime pentru un unghi de vizibilitate mai bun in intreaga camera. Desi nu putem avea pretentia la pretul acesta sa dam peste cine stie ce tehnologii de procesare imagini, redarea continutului audio cat si video este acceptabila fiind perfect pentru a fi folosit ocazional atunci cand stai la masa sau gatesti la bucatarie.

        Acesta suporta rezolutii de pana la 1920 x 1080 pixeli cu un contrast dinamic de 3000:1 si o luminozitate de 300 cd/mp. Timpul de raspuns este de aproximativ 5 ms iar unghiul de vizibilitate de 170 de grade. Continutul video redat este imbunatatit de numeroasele sisteme inteligente de reglare a imaginii in functie de tipul de transmisiuni redare: Clear Motio Rate – asigura o succesiune rapida a cadrelor in cazul transmisiunilor sportive sau a scenelor din filmele de actiune, Wide Color Enhancer – culori mult mai bine definite apropiate de realitate.

       Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo Down Firing Base ce livreaza impreuna o putere de 6 W. Sunetul este imbunatatit prin tehnologii de ultima generatie ca: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, si Auto Volume Leveler.

       Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic

       Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

      Cantareste aproximativ 3.1 Kg iar consumul energetic este extrem de mic, chiar mai mic fata de un bec normal de aproximativ 18 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici